nieuws

NBOV neemt afscheid van Sandra Wewer

Nieuws

Sandra Wewer, marketing-en communicatiemanager bij de NBOV, gaat de organisatie verlaten. Door een andere invulling van taken, is haar functie komen te vervallen. Wewer treedt per 1 februari 2019 officieel uit dienst.

NBOV neemt afscheid van Sandra Wewer
Sandra Wewer verlaat de NBOV. Foto: archief Bakkerswereld

De NBOV, bij monde van directeur Marie-Hélène Zengerink, bedankt Sandra Wewer voor haar jarenlange inzet voor de organisatie en de bakkerij. ‘De onlangs ingezette koerswijziging van de NBOV heeft binnen de organisatie gezorgd voor een andere werkwijze en taakverdeling’, legt Zengerink uit.

Functie komt te vervallen

De functie van marketing- en communicatiemanager is hierdoor komen te vervallen, aldus Zengerink, ‘waardoor wij afscheid gaan nemen van Sandra Wewer. Sandra zal officieel per 1 februari aanstaande uit dienst gaan.’

Wewer is sinds augustus 2003 in dienst bij de NBOV.

Reageer op dit artikel