nieuws

Genomineerden Beste Echte Bakker 2019 bekend

Nieuws

De genomineerden voor de titel Beste Echte Bakker 2019 zijn zojuist bekend geworden. Op woensdag 16 januari 2019 maakt het Echte Bakkersgilde bekend welke Echte Bakker zich heel 2019 overall winnaar mag noemen als ‘Beste Echte Bakker’ en wie de Gouden Schieter wint in de categorie ‘Beste Winkelbeoordeling’.

Genomineerden Beste Echte Bakker 2019 bekend
De top drie van 2018. Sandra en Bas Gommans, Jeroen en Barry van der Steen, Connie Toet (vlnr).

De eindrangschikking is zoals ieder jaar uitgevoerd door de Radboud Universiteit Nijmegen en komt tot stand na een gewogen gemiddelde van kwaliteitskeuringen, de productcompetities en winkelbeoordelingen, waarbij gestandaardiseerde scores worden berekend ten opzichte van het landelijk gemiddelde.

Deze gemiddelden waren over 2018 voor kwaliteit 7,443 en voor de winkelbeoordelingen 8,686 punten.

Genomineerden

De volgende bakkersbedrijven horen bij de eerste 10 beste Echte Bakkers van Nederland en zijn dus in de race voor de titel Beste Echte Bakker 2019 (in alfabetische volgorde):

 

Gouden Schieter

Wie de Gouden Schieter – de trofee die symbool staat voor bakkersvakmanschap – voor Beste Echte Bakker in ontvangst mag nemen, wordt op 16 januari 2019 bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Echte Bakkers.

Reageer op dit artikel