nieuws

Taartenbakkers gezocht voor feestelijke opening Fresh!

Nieuws 469

Winkelcentrum Leidsenhage is op zoek naar de beste taartenbakkers uit de regio voor de feestelijke opening van Fresh! Van jonge bakkers tot doorgewinterde thuisbakkers kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Robèrt van Beckhoven, die zelf een shop opent in Fresh!, beoordeelt de creaties op smaak, uitstraling en techniek.

Taartenbakkers gezocht voor feestelijke opening Fresh!

De nieuwe versmarkt van Winkelcentrum Leidsenhage en de toekomstige ‘Mall of the Netherlands’ wordt donderdag 29 november geopend onder de noemer Feestelijk Fresh! Daar hoort taart bij, moet de organisatie hebben gedacht en schreef een taartenbakkerswedstrijd uit. De beste 25 bakkers gaan naar de finale. De taartenbakkerswedstrijd staat onder leiding van Meester Patissier & Meester Boulanger en tv-persoonlijkheid Robèrt van Beckhoven. Van Beckhoven opent eind dit jaar zelf de kiosk bij Robèrt in versmarkt Fresh! Volgend jaar komt er in de versmarkt een grote open bakkerij van bij Robèrt.

Robèrt van Beckhoven beoordeelt de mooiste taarten tijdens ‘Feestelijk Fresh! Foto: Sandra Hoekstra

Aanmelden tot 19 november

Geïnteresseerden kunnen zich tot 19 november aanmelden via www.leidsenhagevernieuwt.nl door hun idee, motivatie en een beschrijving van de taart in te vullen. Uit alle inzendingen worden de 25 mooiste ideeën geselecteerd. Deze finalisten mogen zich opmaken voor de finale tijdens Feestelijk Fresh! De 25 bakkers gaan op de foto met Robèrt en krijgen een bakboek van de Meester. De bakker met de meeste punten wint een themacursus bij Robèrts bedrijf in Oisterwijk.

Winkelstraat met uitsluitend voedsel

Fresh! is de versmarkt in ‘Mall of the Netherlands’. In deze winkelstraat komen uitsluitend winkels met voedsel en versproducten gericht op dagelijkse boodschappen. Het is een unieke en prettige omgeving waar de winkeliers hun producten op aantrekkelijke wijze presenteren om de beleving te optimaliseren. Bovendien is het ook een plek voor ontspanning en vermaak met de focus op smaaksensaties en kooktechnieken. Zo vinden met enige regelmaat uiteenlopende evenementen plaats, waaronder kooklessen, proeverijen en demonstraties.

Mall of the Netherlands

Schets van Mall of the Netherlands.
Beeld: urw.com

Om van het verouderde Leidsenhage een internationaal retail-icoon te maken, biedt Unibail-Rodamco-Westfield met 117.000 m2 vloeroppervlak straks ruimte aan flagship-stores van topmerken, winkels van lokale ondernemers en allerlei hippe horecaconcepten. Daarnaast huisvest het onder andere een bioscoop met tien zalen, versmarkt Fresh! en boetiekgebied The Gallery. In 2020 staat de feestelijke opening gepland. Het hypermoderne en compleet overdekte gebouw vol staal, glas en duurzame toepassingen is ontworpen door MVSA Architects en ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg. Voor meer informatie op leidsenhagevernieuwt.nl en mallofthenetherlands.com.

 

Reageer op dit artikel