nieuws

Deelnemers Heel Holland Bakt bekend

Nieuws

Op de Facebookpagina van Heel Holland Bakt zijn de deelnemers bekendgemaakt die in het nieuwe seizoen strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland. Het gaat om tien vrouwen en vijf mannen.

Deelnemers Heel Holland Bakt bekend

De eerste aflevering van Heel Holland Bakt wordt op 9 december door Omroep MAX uitgezonden. Dan is te zien hoe meer dan vijfhonderd bakkers de jury proberen te overtuigen van hun bakkunsten. Uiteindelijk worden er hieruit de vijftien kandidaten gekozen.

Deelnemers zijn tussen 23 en 64 jaar

De vijftien geselecteerde deelnemers zijn: Adrien (27, arts-onderzoeker), Anna (28, korporaal Koninklijke marine), Maroeska (59, ontwerper), Nicole (38, teamleider thuiszorg), Aruna (42, hypotheekadviseur), Elly (64, huisvrouw), Ahmed (28, wetenschappelijk onderzoeker), Arjen (35, beleidsadviseur), Hanneke (35, wijkverzorgende), Kim B (29, sociaal-pedagogisch hulpverlener), Cas (23, Pabostudent), Michel (46, ondernemer), Kim G (31, clinical research coördinator), Liesbeth (58, ondernemer) en Vincent (25, student).

 

Reageer op dit artikel