nieuws

Dunkin’ Donuts laat donuts thuisbezorgen

Nieuws 329

Dunkin’ Donuts laat voortaan ook donuts en koffies thuisbezorgen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Hilversum. Daarover heeft de Amerikaanse donutketen afspraken gemaakt met Thuisbezorgd.nl van het beursgenoteerde bedrijf Takeway.

Dunkin’ Donuts laat donuts thuisbezorgen

Dunkin’ Donuts timmert hard aan de weg in Nederland en heeft inmiddels zestien vestigingen. Het bedrijf ziet de samenwerking met de bezorgservice van Thuisbezorgd.nl als ,,logische” nieuwe stap. Volgens Takeaway zorgt deze uitbreiding van het assortiment op de eten-bestelsite wel voor nieuwe uitdagingen bij de koeriers. Zij moeten de verse koffie immers per e-bike zo warm mogelijk op bestemming afleveren.

24 miljoen bestellingen

Op Thuisbezorgd.nl zijn al meer dan 7500 restaurants in Nederland terug te vinden. In de eerste negen maanden van dit jaar werden er bijna 24 miljoen bestellingen verwerkt. Scoober, de eigen bezorgdienst van de onderneming, is inmiddels beschikbaar in zes Nederlandse steden.

Reageer op dit artikel