nieuws

Dag van de Echte Bakker op 27 oktober

Nieuws 523

Het Echte Bakkersgilde roept de laatste zaterdag van oktober uit tot Dag van de Echte Bakker. Een dag om het ambacht te laten zien en proeven aan alle consumenten. De Dag van de Echte Bakker staat in het teken van echte smaak.

Dag van de Echte Bakker op 27 oktober

Tijdens de Dag van de Echte Bakker laten Echte Bakkers meer zien van hun bijzondere ambacht met als doel om gezamenlijk de consumenten te laten ervaren dat de producten van de bakker dichtbij gebakken zijn door bakkers met kennis en vakmanschap. Met eenvoudige of uitgebreide activiteiten in hun winkels gaan de Echte Bakkers met het Gilde de uitdaging aan om de Dag van de Echte Bakker een jaarlijks terugkerend evenement te laten worden. Het Gilde stelt promotiematerialen beschikbaar voor in de winkel maar ook online zodat alle kanalen een eenduidige uitstraling hebben en de Echte Bakkers meer interactie kunnen bewerkstelligen op hun eigen social media kanalen.

Mogelijke activiteiten

Voorbeelden van activiteiten die zaterdag 27 oktober aanstaande door het hele land plaatsvinden zijn open dagen, proeverijen en presentaties van het najaarsassortiment. Zo kunnen consumenten ervaren dat producten van de ambachtelijke bakker smaakvol zijn en een eigen signatuur hebben en dus onderscheidend zijn.

Reageer op dit artikel