nieuws

Verbindend concept Ma Bella opent in Leidsche Rijn

Nieuws

De derde vestiging van Ma Bella Cake Café is onlangs geopend. De officiële opening is donderdag 13 september. Centraal thema van Ma Bella is Verbinden, in dit geval met en binnen de nieuwe wijk Leidsche Rijn.

Verbindend concept Ma Bella opent in Leidsche Rijn
Ma Bella in Utrecht.

Ma Bella Cake Café is in Leidsche Rijn gevestigd aan het Parijsboulevard 34. Het café wil een ontmoetings- en verwenplek zijn voor alle Leidsche Rijners. Er wonen veel kinderen in Leidsche Rijn. Daar wordt op ingespeeld en de dag bestaat uit schminksessies, taart- en pannenkoeken versier activiteiten voor hen. Maar ook aan volwassenen wordt gedacht. Ma Bella brengt onder meer een kookboek uit: ‘Nieuwe Buren’, een collectors item met inspirerende verhalen van Leidsche Rijners over hun favoriete recept.

Oprecht en persoonlijk

Mede-eigenaar Thuan Trinh: ‘Ma Bella is bekend om de plek te zijn waar intens genieten van mooie momenten centraal staat. Oprecht en persoonlijk zijn belangrijke waarden voor Ma Bella.

Ma Bella opent in Leidsche Rijn.
Foto’s: Ma Bella

Daarom is ook gekozen om een echte Leidsche Rijnse te strikken voor de muzikale inbreng bij de openingsdag. Het wordt een leuk feestje van en voor Leidsche Rijners.’

Modern bakkerij-horecaconcept

Ma Bella is een modern horecaconcept, dat bakkerijactiviteiten combineert met traditionele horeca. Naast taarten, cupcakes, wordt ontbijt, lunch en avondeten geserveerd. Ook worden er workshops en feestjes gegeven in het Cake Café.

Het familiebedrijf heeft reeds twee vestigingen in Amstelveen en Almere. Door het succes en de vraag naar dit concept hebben de eigenaren met succes via crowdfunding de derde vestiging van Leidsche Rijn-centrum gefinancierd. Mede door vele Leidsche Rijners is ruim €80.000 opgehaald waarmee deze flagshipstore van het Cake Café is gerealiseerd.

Reageer op dit artikel