nieuws

Sonneveld kijkt terug op een geslaagde IBA

Nieuws 702

Sonneveld stond dit jaar op IBA met haar Orkla Food Ingredients, zusterbedrijven Credin en Dragsbaek, twee gerenommeerde bedrijven in banket. ‘Door samen te werken profiteren onze klanten van het beste uit de diverse werelden. Met het thema ‘Great things happen when we bake together’ hebben we onze (potentiële) klanten kennis laten maken met de diversiteit en hoge standaard die we als zusterbedrijven te bieden hebben’, zegt communicatie manager Marie-Claire van der Schoor.

Sonneveld kijkt terug op een geslaagde IBA
Beeld: Sonneveld

‘We ontvingen op onze mooie stand bakkerijondernemers uit Nederland, Guatamala, België en China en nog vele andere landen. We hadden met hen vruchtbare gesprekken’, vertelt Van der Schoor.

FermenSon

Het succesvolle concept van FermenSon is internationaal nog verder uitgerold met een uitgebreidere range voor meerdere toepassingen. En in de lijn van de ProSon broodverbetermiddel-blokken werd op de IBA de nieuwste variant geïntroduceerd: ProSon Rustic, perfect voor een rustieke smaak en structuur in brood.

De lossingsmiddelen werden allemaal onder de aandacht gebracht en een mini-industriële doserings-installatie trok de aandacht van velen en maakte de lossingsproducten ook gelijk zichtbaar in hun toepassing.

‘De banketproducten van Credin werden op de gezamenlijke stand mooi gepresenteerd en de ‘vegan meat’ oplossing van Dragsbaek trok vele bezoekers. Kortom, voor een brede range aan brood- en banketproducten konden klanten op onze stand terecht.’

 

Orkla Food Ingredients

Orkla Food Ingredients (OFI) is een belangrijke Europese speler in de bakkerij ingrediënten. OFI is onderdeel van de beursgenoteerde Noorse organisatie Orkla, het toonaangevende bedrijf voor merk- en consumentenproducten. OFI is met 45 bedrijven vertegenwoordigd in 22 Europese landen waarvan een deel producerende bedrijven en een deel verkoop- en distributie bedrijven. De belangrijkste categorieën binnen OFI zijn: brood- en banketmixen, broodverbetermiddelen, gist, botermengsels (vloeibaar), lossing, op planten gebaseerde producten, marsepein en margarine.

Bekijk ook ons

Bekijk ook ons

Reageer op dit artikel