nieuws

Plus waarschuwt voor noten in Rozijnenbrood

Nieuws 444

Plus Supermarkten roept het huismerk Rozijnenbrood terug. In de verpakking kan mogelijk mueslibrood met noten zitten en dat staat niet op het etiket vermeld. Voor mensen met een notenallergie is dit gevaarlijk.

Plus waarschuwt voor noten in Rozijnenbrood
Foto: Plus

Het gaat om het Plus Rozijnenbrood met desem 500 gram met streepjescode 8710624611439 en houdbaarheidsdatum 26-09-2018. In de verpakking van het Rozijnenbrood met desem zit mogelijk het Plus Mueslibrood met desem. In dit mueslibrood zitten noten. Dit staat niet op de verpakking. Mensen met een notenallergie wordt dringend verzocht dit product niet te eten. Klanten kunnen het product terugbrengen en krijgen hun geld terug.

Meer recalls dan vorig jaar

De teller met productrecalls en veiligheidswaarschuwingen voor levensmiddelen stond halverwege dit jaar al op 68, wat er al vier meer waren dan in heel 2017. Dat bleek uit een inventarisatie van Distrifood van het aantal meldingen op de website van voedselwaakhond NVWA.

 

Reageer op dit artikel