nieuws

Nederlands Kokspanel timmert aan de weg met nieuwe site

Nieuws 218

Het Nederlands Kokspanel, het onderzoekspanel voor de B2B foodsector, is met succes op de kaart gezet met een geheel vernieuwde website en logo. Het panel richt zich met de herlancering nog meer op het delen van kennis voor zowel fabrikanten als bakkerijen en horecagelegenheden.

Nederlands Kokspanel timmert aan de weg met nieuwe site
Het panel toetst onder meer ingrediënten die ook in de bakkerij gebruikt worden. Foto: Kokspanel.nl

Het Nederlands Kokspanel telt ongeveer 20.000 leden, waaronder 900 bakkerijen. Het is begin dit jaar overgenomen door GROUP7: bureau voor food-commerce.

De herlancering valt samen met het 20-jarig bestaan van het panel. ‘Op de nieuwe website willen we meer informatie gaan delen met onze panelleden. Van alle inzichten die we vergaren in onze onderzoeken mag natuurlijk iedereen wijzer kunnen worden. Zo doen we wat terug voor onze belangrijkste bron van informatie: de hardwerkende mensen in de bakkerij- en horecasector. Deze ontwikkeling is in lijn met onze missie: kennis delen = succes vermenigvuldigen’, aldus Carolien Plevier, eigenaar van Het Nederlands Kokspanel.

Bedoeld om aanbod te verbeteren

Het Nederlands Kokspanel verzamelt inzichten en helpt het aanbod van fabrikanten beter af te stemmen op de professionele gebruiker, binnen de segmenten Horeca, Bakkerij, Catering, Cafetaria, Instellingen, Petrol, Leisure en Travel. Dankzij de mening van de panelleden kunnen leveranciers hun producten en merken verbeteren. Het panel is altijd op zoek naar enthousiastelingen in de sector die mee willen doen aan onderzoeken. Plevier: ‘Een win-win situatie voor zowel de foodprofessional als leveranciers. Zo kan de foodprofessional een belangrijke mening verkondigen richting de fabrikanten, zodat het aanbod en de service alleen maar beter wordt.’

Panellid worden?

Foodprofessional die graag hun mening willen geven over producten waar ze dagelijks mee werken en over bedrijfsvoering in het algemeen, kunnen panellid worden. Ze maken dan deel uit van een panel van chefs, bakkers, restaurantmanagers, cafetariahouders en andere foodprofessionals via kokspanel.nl.

Reageer op dit artikel