nieuws

Kruiper bakt voortaan in vernieuwde winkel

Nieuws 1115

Bakkerij Kruiper aan de Hoofdstraat Oost in Wolvega heeft haar winkel geheel vernieuwd. De winkel oogt warm en strak tegelijkertijd. Er wordt voortaan in de winkel gebakken.

Kruiper bakt voortaan in vernieuwde winkel
Eduard en Anja Kruiper hebben in dik een week tijd de winkel vernieuwd. Foto: Kruiper

Eduard en Anja Kruiper van de gelijknamige bakkerij hebben begin september een strakke planning gehanteerd om de winkel te vernieuwen. Dat is in ruim een week tijd gelukt. Nieuw is dat er voortaan in de winkel wordt gebakken, zodat de klanten met eigen ogen kunnen zien hoe de bakker te werk gaat. ‘En kunnen genieten van de heerlijke geuren’, aldus de bakker die graag zijn ambacht toont.

Demonstraties op open dag

Zaterdag 22 september houdt de bakker van 10.00 tot 16.00 uur een open dag voor alle belangstellenden. Eduard Kruiper geeft die dag bakdemonstraties. ‘Klanten kunnen ook meedoen aan een kruiden- en specerijentest, waarmee ze bakkerslekkernijen kunnen winnen’, vertelt de bakker.

 

Wij zijn open!!

Geplaatst door Bakkerij Kruiper op Woensdag 5 september 2018

Reageer op dit artikel