nieuws

Inschrijving voor ‘De week van De Echte Oliebol’ gestart

Nieuws 353

Bakkers die zijn aangesloten bij het Echte Bakkersgilde kunnen zich ook dit jaar weer inschrijven voor De week van De Echte Oliebol. De week vindt plaats van 12 tot 17 november en richt zich op De Zonnebloem.

Inschrijving voor ‘De week van De Echte Oliebol’ gestart

Tijdens ‘De week van De Echte Oliebol’ kunnen leden van het Echte Bakkersgilde oliebollen beschikbaar stellen voor de lokale Zonnebloemafdeling. Op deze manier kunnen de gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem genieten van een heerlijke dag, de oliebollen vroegtijdig onder de aandacht worden gebracht, zal er veel lokale goodwill gecreëerd worden en kunnen de deelnemende bakkers op deze manier de oliebollenomzet een positieve impuls geven.

Deadline 1 oktober

Echte Bakkers die de lokale Zonnebloemafdeling willen voorzien van oliebollen tussen 12 en 17 november kunnen zich tot 1 oktober aanmelden via www.deechteoliebol.nl. De week van De Echte Oliebol wordt georganiseerd door Bakkerij Support.

Reageer op dit artikel