nieuws

Everbake Group: ‘Met innovaties leven van bakkers aangenamer maken’

Nieuws 1473

De bakkersbeurs IBA 2018 in München beleeft vandaag, donderdag 20 september, de laatste dag. Over drie jaar staat de volgende editie al weer gepland. Voor de standhouders zijn het de laatste loodjes. Zo ook voor Peter Eversdijk, die met zijn Everbake Group, ruim vertegenwoordigd is op deze toonaangevende beurs.

Everbake Group: ‘Met innovaties leven van bakkers aangenamer maken’
Peter Eversdijk van Everbake.

Evenals bij voorgaande edities, is de Everbake Group ook dit jaar uitgebreid aanwezig op de IBA 2018. In hal A2 presenteert het Dronter bedrijf zich met bakeware, spijlenbanden en transportsystemen en spray- en invetmachines. Everbake Group produceert en levert aan ambachtelijke en industriële bakkerijen wereldwijd.

Uit liefde voor de bakkerij

‘Alles wat we laten zien, maken we uit liefde voor de bakkerij’, zegt directeur Peter Eversdijk. ‘Met onze producten en innovaties zoals de koppel- en platenhandlingssystemen willen we het leven van de bakkers aangenamer maken. Wij hebben oplossingen voor die bakkers die te groot zijn voor het servet en te klein voor het tafellaken’, aldus Eversdijk.

Voor de bakkers die te groot zijn voor het servet en te klein voor het tafellaken

‘Voor deze bakkers die willen groeien, zoeken we oplossingen. Die kunnen we nu nog beter bieden doordat we erkent dealer zijn van de Heuft groep. IceCool behoort tot de Heuft groep (op IBA te vinden in hal A5) en produceert onder meer remrijs-/narijskasten en slow provers, vrieskasten en bevochtigers voor zowel de ambachtelijke- als de industriële bakkerij.’

Verder bouwen aan dealernetwerken

Foto: EverBake

De Everbake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Service & Spareparts. Sinds kort is er nog een nieuwe partij bijgekomen, maar Eversdijk wil nog even onder de pet houden om welk bedrijf het gaat.

‘We hebben de laatste jaren veel overnames gehad, maar nu zijn we voorlopig klaar’, zegt de goedlachse Eversdijk. ‘We gaan nu verder bouwen aan de structuur en de dealernetwerken wereldwijd.’

Reageer op dit artikel