nieuws

Echte Bakker Fijn verkoopt bedrijf aan Ko van Daalen

Nieuws 1175

Echte Bakker Fijn uit Boskoop komt per oktober in nieuwe handen. De huidige eigenaar Pieter Jan Fijn heeft zijn bakkerij aan de Burgemeester Colijnstraat verkocht aan collega-Echte Bakker Ko van Daalen uit Bodegraven.

Echte Bakker Fijn verkoopt bedrijf aan Ko van Daalen
De winkel in Boskoop gaat over in handen van Brood&Ko. Foto's: fb

Pieter Jan Fijn heeft besloten zijn bakkerij te verkopen, omdat hij een andere weg wil inslaan. Na ruim 25 jaar zelfstandig bakker te zijn geweest vindt de ondernemer uit Boskoop het mooi geweest. ‘Ik heb altijd al geroepen dat ik dit zo’n 25 jaar wilde blijven doen. Het heeft mij nu doen besluiten de zaak te verkopen aan een degelijke en vertrouwde partij, die de winkel en bakkerij voortzet.’

In goede handen

Fijn kent Ko van Daalen al jaren en laat het bedrijf in goede handen achter. De komende tijd gaat hij gebruiken om te bepalen wat hij in de toekomst gaat doen. ‘Ik zal zeker betrokken blijven bij het vak en heb altijd de wens gehad om bakkers in ontwikkelingslanden te helpen.’

BROOD&KO

Ko van Daalen is eigenaar van BROOD&KO, een bakkerij met meer winkels in het Groene Hart. De Bodegraafse bakker runt dit bedrijf met zijn vrouw, zijn twee zonen staan zo goed als klaar om als vierde generatie het familiebedrijf over te nemen.

Van Daalen is van plan om Echte Bakker Fijn op dezelfde voet voort te zetten. ‘Uiteraard aangevuld met onze eigen visie’, vertelt hij. ‘We zijn verheugd dat de vertrouwde gezichten bij ons blijven werken en ook de vertrouwde producten zullen we voor de klanten van Echte Bakker Fijn blijven maken.’

Reageer op dit artikel