nieuws

Dobla noemt deelname aan IBA nu al succesvol

Nieuws 2652

Dobla blikt vandaag – op de laatste dag van de IBA 2018 – al terug op een succesvolle deelname aan de beurs in München. Tijdens Europa’s grootste bakkers- en patisserie beurs gaf Dobla een vervolg aan de Nature Range en de Fast Chocolate Experience met de introductie van het thema ‘All Time Favorites’.

Dobla noemt deelname aan IBA nu al succesvol
Het internationale team van Dobla's topchefs bestaat uit Bart de Gans, Graham Mairs, Maurits van der Vooren en Michel Willaume. Foto's: Dobla

Bezoekers aan Dobla op de IBA 2018 zijn getrakteerd op frietjes van chocolade, de Donut Topper en de Chic-Shake: de stijlvollere variant van de Freakshake. Bij de naastgelegen Dobla’s Nature-stand waren de chocoladedecoraties van fruit (een framboos, kers en blauwebes), noten en fruitcups nauwelijks te onderscheiden van echt. Dobla heeft hiermee bezoekers geïnspireerd door in te spelen op de consumententrends en vertrouwde producten een nieuwe look gegeven.

Duitse televisie-bakker lanceert thema

Bart de Gans en Andrea Schirmaier-Huber.

Afgelopen maandag had Andrea Schirmaier-Huber, bekende Duitse televisie-bakker, de eer om het thema ‘All Time Favorites’ officieel te lanceren. Samen met pastry chef Bart de Gans is een Fast Chocolate Mealdeal bereid voor de ogen van de geïnteresseerde bezoekers. Ook andere topchefs van Dobla traden aan in de stand: het internationale team bestaat naast Bart de Gans uit Graham Mairs, Maurits van der Vooren en Michel Willaume.

Harm Jansen, corporate business development director, vertelt: ‘Duitsland is altijd een belangrijke markt voor ons geweest. Op de IBA 2018 hebben we onze innovatieve concepten met hoogwaardige producten voor het brede professionele publiek geïntroduceerd en nieuwe klantensegmenten aangeboord. Een mooi resultaat!’

All Time Favorites

Dobla wil laten zien hoe bakkers en banketbakker met traditionele concepten verrassend maakt, zoals bijvoorbeeld Fast Food Classics en All Time Favorite-taarten en -gebak. De All Time Favorites worden door internationale chefs in een nieuw jasje gestoken met onder andere Chocolate Fries, Chic Shakes, de Donut Topper én nieuwe decoraties van de Nature Range.

Familiebedrijf Dobla

Het familiebedrijf Dobla is sinds de oprichting in 1950 uitgegroeid tot een mondiale speler op de markt voor chocolade decoraties. Daarbij onderscheidt Dobla zich met een assortiment handgemaakte decoraties. Dobla heeft ca. 450 medewerkers en levert aan klanten in meer dan 100 landen. Dobla heeft een hoofdkantoor in Heerhugowaard, een Dobla Store en museum in Alkmaar en vestigingen in België, de Verenigde Staten, Vietnam en Hong Kong.

Foto's

Reageer op dit artikel