nieuws

BoulangerieTeam op weg naar IBA Cup 2019

Nieuws 534

Boulangers Michel Schröder en Hans Heiloo gaan aankomend weekend samen met coach Hiljo Hillebrand namens het BoulangerieTeam de strijd aan op de IBA Cup 2019 in München.

BoulangerieTeam op weg naar IBA Cup 2019
Michel Schröder en Hans Heiloo gaan de strijd aan tijdens de IBA Cup. Foto: Jan Willem Schouten

Na maanden van trainen is het nu tijd voor het echte werk. Michel Schröder kijkt ernaar uit: ‘We hebben er als team veel tijd en energie in gestoken. Producten ontwikkelen, recepturen finetunen en trainen op diverse locaties door het land. Het is fijn dat we dit weekend aan de bak mogen.’

Er wacht een sterk deelnemersveld. Zo neemt Nederland het op tegen Japan, Korea, Rusland, Noorwegen, Peru, Amerika, Frankrijk, Duitsland, Turkije, Spanje en China.

Universum

Het thema van dit jaar is universum. Het sierstuk laat dan ook een reis door het universum zien, terwijl de producten qua vorm en decoratie ook elementen van dit thema bevatten. Hans zijn focus ligt tijdens de wedstrijd op het showstuk, terwijl Michel de viennoiserie, het grootbrood en het kleinbrood op zich neemt. Waar nodig ondersteunen beiden elkaar.

Alle producten moeten binnen zeven uur worden gemaakt en gepresenteerd. Het BoulangerieTeam komt direct op de eerste dag, zaterdag 15 september, in actie. Maandagavond 17 september is de prijsuitreiking.

Bekijk ook ons

Reageer op dit artikel