nieuws

Beko Najaarsdagen opnieuw tweedaagse met speculaaskeuring

Nieuws 767

Beko Coöperatie organiseert opnieuw de Beko Najaarsdagen, in combinatie met een speculaaskeuring. De mini-beurs wordt gehouden op maandag 24 en dinsdag en 25 september 2018 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Beko Najaarsdagen opnieuw tweedaagse met speculaaskeuring

De Beko Najaarsdagen dienen ter inspiratie van de bakkerij-ondernemer voor met name het laatste kwartaal van het jaar. In het najaar en tijdens de feestdagen willen bakkers hun klanten tenslotte extra verrassen en de omzet een impuls geven. Daarbij helpt Beko graag, laat de inkoop- en adviesorganisatie weten.

Beko en toeleveranciers

Op het Beko-plein in de Grand Hall van NBC Congrescentrum vinden bezoekers meer dan zomaar producten en diensten van Beko-bedrijven. De accountmanagers en adviseurs van Beko adviseren er over bruikbare recepten en de nieuwste verpakkingen. Ook informeren zij over de perfecte bakkerij-inrichting, de beste ingrediënten en bedrijfsadviezen ‘op maat’.  Daarnaast bieden ruim 90 leveranciers hun diensten aan de bezoekers aan, veelal in combinatie met beurswaardebonnen.

Speculaaskeuringen

Bakkers kunnen speculaasjes zonder amandelen, speculaasjes met amandelen en gevulde speculaas inleveren.
Foto: Anne Mieke Ravenshorst

Als vanouds kan bakkend Nederland tijdens de Beko Najaarsdagen speculaas laten keuren door een vak- en een consumentenjury. Het gaat om gevulde speculaas en speculaasjes met en zonder amandelen.

‘Het is een leerzame uitdaging voor elke ambitieuze bakker’, aldus Helma Elemans, manager ledenzaken & communicatie. ‘Met het laten keuren van de speculaas doet de bakker automatisch mee aan een wedstrijd waaruit De beste speculaas van Nederland voortkomt.’

Meer informatie over de speculaaskeuringen is te vinden op de website van Beko Coöperatie.

Tijd en locatie

Het NBC Congrescentrum is te vinden aan de Blokhoeve 1 in Nieuwegein. De tweedaagse vakbeurs is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Reageer op dit artikel