nieuws

Nice to know: ijskoude Thick Shake

Nieuws 487

Met dit warme weer kun je het zo gek niet bedenken: alles wat het hoofd en de tong koeler maakt, wordt ingezet. Nice to know wat andere aanbieders op dat vlak doen, zoals het stevig aan de weg timmerende Domino’s. Dat verkoopt sinds een week Thick Shakes, een ijskoud drankje dat eigenlijk meer een tussendoortje of dessert is.

Nice to know: ijskoude Thick Shake
Een nieuwkomer onder de ijsjes: Thick Shake. Foto: Domino's

Thick Shake van Domino’s is veel dikker dan een gewone milkshake. Lekker als tussendoortje of als dessert. De Thick Shake is gemaakt van echt roomijs en is er in zes verschillende smaken. Classic in de smaken ‘vanilla’, ‘strawberry’ en ‘belgium chocolate’. De premium varianten zijn verkrijgbaar in de smaken ‘iced coffee’, ‘strawberry cheesecake’ en ‘triple chocolate’. De prijs ligt tussen de €3,50,- en €4,50 bij afhaal. Momenteel zijn de Thick Shakes verkrijgbaar bij een zestal vestigingen. Deze zomer begint de uitrol naar de vestigingen. Vanaf september zijn de Thick Shakes verkrijgbaar bij ruim 100 vestigingen in Nederland.

Echt roomijs

De Thick Shakes zijn gemaakt van echt roomijs en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Tyla Robinson, chef van Domino’s vertelt: “ik werd geïnspireerd door mijn collega’s uit Australië. Thick Shakes zijn daar inmiddels een bekend product. In Nederland is het een nieuw product. Het is namelijk géén milkshake en het is ook geen ijs. Hoewel het wel alle eigenschappen van ijs heeft. De Thick Shakes hebben een tempratuur van -14. Super koud en dus super lekker als tussendoortje of als dessert. Mijn favoriet is de ‘iced coffee’, maar de andere varianten zijn ook super lekker en verfrissend. Zeker met dit warme weer.”

Verkrijgbaarheid

Domino’s is het eerste merk in Nederland dat de Thick Shakes introduceert. In het afgelopen jaar testte Domino’s het nieuwe product in zes vestigingen; Amsterdam Bijlmerplein, Leiden Stationsweg, Eindhoven Woenselse Markt, Helmond, Groningen en Emmeloord. Vanaf augustus worden de Thick Shakes uitgerold naar de eerste 100 vestigingen. Eind september zijn de Thick Shakes verkrijgbaar in ruim 150 vestigingen. Thick Shakes zijn exclusief verkrijgbaar bij Domino’s.

Reageer op dit artikel