nieuws

Stastilchallenge wordt wedstrijd

Nieuws 340

Eén van de eerste sponsoren van Tour de Bakker, Uitzendbureau de Ambacht met eigenaar Gert-Jan ten Napel, daagt alle bakkers van Nederland uit om tijdens deze warme zomerdagen stil te gaan staan op hun fiets.

Stastilchallenge wordt wedstrijd
Willem van Dam, Rene Jacobs, Chris van der Waard, Peter Hofman, Krijn Verdoes en Maurits van Geenen (vlnr) - leden van het Patisserie College - gaan de uitdaging aan. Foto: Tour de Bakker

‘Laat iedereen maar flink gaan oefenen, want ik weet zeker dat wij iemand mee gaan nemen 11 september die het record toch gaat verbreken. En één ding is zeker… Ik ben het zelf uiteraard niet. Want Gert-Jan en een fiets gaan niet goed samen’, zegt Ten Napel lachend.

Oefening baart kunst

Welke bakker durft de uitdaging aan om langer dan 1 minuut op zijn of haar fiets stil te gaan staan tijdens Tour de bakker 2018 op 11 september. Toon aan met een filmpje dat meer dan 1 minuut voor jou geen probleem is en ga de sportieve strijd aan. Zet dit filmpje op LinkedIn en/of Facebook en probeer zoveel mogelijk branchegenoten uit te dagen.

Gert-Jan ten Napel van Uitzendbureau Het Ambacht

Uitzendbureau Het Ambacht denkt dat het niemand zal lukken om langer stil te gaan staan dan medewerker Rick van Het Ambacht.

Na het gezamenlijk fietsen op de mountainbike, stads- en toerfiets of wandeling in en om de Drunense Duinen zal Rick zijn ware kunsten laten zien.

Schrijf je nu in via: www.tourdebakker.nl en ga de uitdaging met Rick aan.

the Breadhouse

Tour de bakker en daarmee ook de stastilchallenge steunt het goede doel the Breadhouse. The Breadhouse zamelt geld in voor de Baketainer. Deze mobiele bakkerij in een container kan ingezet worden in nood- en oorlogsgebieden. De Baketainer – eerder dit jaar te zien op de Bakkersvak in Gorinchem – is mede een initiatief van bakker Erik van Otten uit Enter, die al jaren werkt aan noodhulp vanuit de bakkerij in diverse regio’s in de wereld. Voorheen gebeurde dit onder de naam Bakkers voor Bakkers, sinds enkele jaren heet het goede doel: the Breadhouse.

Reageer op dit artikel