nieuws

Inschrijving ‘The Dobla Pastry Battle’ geopend

Nieuws 706

Inschrijving ‘The Dobla Pastry Battle’ geopend

Chefs en patissiers kunnen zich inschrijven voor ‘The Dobla Pastry Battle’, die plaatsvindt tijdens de Horecava op 10 januari 2019.

Na de succesvolle eerste editie van ‘The Dobla Pastry Battle’ vindt deze wederom in samenwerking met het Gastronomisch Gilde plaats op donderdag 10 januari 2019. Deelname aan de wedstrijd staat open voor alle chefs en patissiers die passie, affiniteit en de juiste skills hebben om 3 rondes patisserie gevechten te overleven.

Deelnemende teams, bestaande uit een leermeester of leraar en een leerling strijden in 3 rondes om de titel ‘The Dobla Pastry Battle Champion NL 2019’.

Inschrijven

Er zijn slechts 8 wedstrijdplaatsen. Bij meer aanmeldingen zal er geselecteerd worden op basis van een vooraf aan te leveren receptuur van een klassieke dessertaart. Welke klassieke taart dit betreft, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Inschrijven voor ‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2019 op donderdag 10 januari 2019 kan via het secretariaat van het Gastronomisch Gilde: info@gastronomischgilde.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september 2018.

Reageer op dit artikel