nieuws

Heel Holland Bakt-winnaar komt met Koekjesbijbel

Nieuws 946

Heel Holland Bakt-winnaar komt met Koekjesbijbel

Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek brengt een Koekjesbijbel uit bij uitgeverij Carera Culinair. In de bijbel staan meer dan 170 koekjesrecepten.

De Koekjesbijbel bevat receptuur variërend van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Rutger van den Broek heeft er ook minder bekende koekjes in opgenomen, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten.

Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto’s wordt de lezer de basistechnieken bijgebracht, waarbij hij handig gebruikmaakt van de ruime selectie aan basisrecepten. Daarnaast zijn handige tips bij de recepten opgenomen.

Bakblog RutgerBakt

Eerder verschenen van Van den Broek zijn bestsellers Bakbijbel, waarvan er meer dan 50.000 exemplaren zijn verkocht, Het hartige bakboek, Rutger bakt en Rutger bakt feestelijk. Daarnaast heeft Rutger een veelgelezen bakblog: RutgerBakt.nl

Eerste editie Heel Holland Bakt 2013

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van het televisieprogramma ‘Heel Holland Bakt‘ in 2013. ‘Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was’, vertelt hij de media.

Reageer op dit artikel