nieuws

Harderwijk is patisserie en ijssalon rijker: Patrijs

Nieuws 3278

Harderwijk is patisserie en ijssalon rijker: Patrijs

Harderwijk heeft er een Patisserie en IJssalon bij: Patrijs. De salon is begin deze week feestelijk geopend door Meester Patissier Hidde de Brabander.

Patrijs is volgens eigenaar en oprichter Hilde van Maanen een authentieke salon met een vleugje glamour, waar iedere dag handgemaakte verleidingen met aandacht worden bereid. ‘Het ambacht en de liefde voor alles wat zoet is, staat voelbaar en zichtbaar centraal. Daarnaast kunnen gasten kennismaken met vernieuwende smaken’, legt zij uit.

Hondegatstraat 4 Harderwijk

Meester Patissier Hidde de Brabander, onder andere bekend van 24Kitchen, opende de salon aan de Hondegatstraat 4 in de Veluwse Hanzestad. Eigenaar en oprichter Hilde van Maanen ontwikkelt specifieke recepten voor ieder product. ‘De kwaliteit van haar ingrediënten worden gewaarborgd, door ieder product te ontwikkelen met de pure smaak van het ingrediënt. Je proeft de herkomst en dat is voor ons belangrijk.’

‘Geen groter geluk dan jou te laten smelten, dat is ons motto’, licht Hilde van Maanen haar motivatie voor de opening van de zaak toe. ‘We willen innoveren en mensen verrassen met een ervaring die alleen ‘eten’ bieden kan.  IJs & Patisserie-liefhebbers willen we de nostalgische traktatie geven met een verrassende en eigentijdse ervaring.

Zelfgemaakt label

Hilde van Maanen is een zelfgemaakt ‘label’. Met het behalen van de titel MasterChef Holland 2016 en ervaring bij diverse topbedrijven heeft ze haar technieken en haar smakenpalet verder ontwikkeld tot dessertexpert. ‘Patrijs is mijn kans om de liefde en passie voor smaakcombinaties en ambacht in een ultieme ervaring uit te drukken. Al jaren droom ik over een plek waar creativiteit voor smaak en stijl samenkomen.’

Patrijs is geopend van dinsdag tot en met zaterdag 10:00 – 20:00,  zondag 12:00 – 20:00 en op zwoele zomeravonden tot 22:00 uur.

Reageer op dit artikel