nieuws

Broodway 2018: vijf beurshallen vol inspiratie

Nieuws 575

Broodway 2018: vijf beurshallen vol inspiratie

Van zondag 30 september tot en met woensdag 3 oktober staan vakmanschap, maar ook beleving en fun voor de bakkers, banketbakkers, chocoladebewerkers en ijsbereiders centraal in Kortrijk Xpo.

Broodway 2018 valt opnieuw samen met Meat Expo: ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen met de collega’s uit de slagerij- en vleessector was nog nooit zo eenvoudig.

Maar liefst 5 beurshallen worden ingenomen. Dat betekent 30.000 m² inspiratie, een recordaantal exposanten en een indrukwekkend aanbod met heel wat nieuwigheden. Voor uw comfort werden de openingsuren uitgebreid: op zondag van 10.00-19.00 uur en op maandag-dinsdag-woensdag van 11.00 – 19.00 uur.

Druk programma

De Innovation Awards geven opnieuw een overzicht van de innovaties bij de exposanten. En na het succes tijdens de vorige editie worden de demo’s en de Street of Inspiration ook geprogrammeerd. Tijdens deze editie van Broodway vinden diverse vakwedstrijden plaats, wat het vakmanschap de aandacht geeft dat ze verdient.

Reageer op dit artikel