nieuws

RBK Group opent vestiging in Duitsland

Nieuws 182

RBK Group opent vestiging in Duitsland
Foto

Met de oprichting, per 1 juli 2018, van RBK Automation GmbH gaat RBK Group zijn Fobis ERP software-oplossingen aanbieden aan voedselproducerende bedrijven in Duitsland.

In Nederland is RBK Group al bijna 40 jaar een begrip in de voedingsindustrie. Met meer dan honderd klanten heeft het zich meer dan bewezen in deze markt. Samen met Paul Nass, oud-directeur van CSB-Systems, wordt nu de stap gemaakt naar Duitsland.

Kleve

Vanuit het nieuwe kantoor in Kleve, 15 kilometer over de grens bij Nijmegen, zal Nass met zijn meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering en de voedselindustrie de innovatieve gebruiksvriendelijke software-oplossingen gaan aanbieden.

Meer weten over de oplossingen van RBK Group, kijk dan op de website www.rbk.nl.

Foto's

Reageer op dit artikel