nieuws

Bakkerij Gorthuis presenteert eigen lied

Nieuws 209

De speciale vaderdagbrunch, die gisteren bij Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp werd georganiseerd is een groot succes geworden. Meer dan honderd mensen van jong tot oud waren aanwezig en zorgden voor een gezellige drukte op het terras voor de winkel. Bovendien werd die middag een speciale DVD onthuld met daarop het bakkerslied ‘Gorthuis uw bakkerij’.

Bakkerij Gorthuis presenteert eigen lied
Aria Gorthuis zingt samen met medewerkster Maudi en zanger Tony het nieuwe bakkerslied.

Eigenaresse Aria Gorthuis heeft speciaal voor haar klanten een lied laten schrijven door zanger en songwriter Tony Anderson. Het nummer is in de muziekstudio van Ger Oerlemans in Alkmaar opgenomen. Naast Tony Anderson zelf zingen ook Aria zelf en vaste kracht Maudi mee. Het Bakkerslied is op DVD uitgebracht samen met een film, die in de bakkerij is opgenomen.

‘Dit is een unieke gebeurtenis binnen de bakkerij branche’, blikken Peter en Aria Gorthuis van Bakkerij Gorthuis terug. ‘Er is nog nooit op deze manier een ode gebracht aan de klanten en aan het team van een bakkerij. We zijn trots dat wij dit zo hebben kunnen doen. En natuurlijk zijn wij trots op onze ‘fans’, die iedere keer speciaal naar ons toe komen voor hun brood en lekkernijen.’

Stichting Hulphond

De onthulling van deze DVD vond plaats tijdens de Vaderdagbrunch. Hiervoor was Tonny Alberti, broer van Willeke Alberti, uitgenodigd. Hij heeft de productie van de DVD op zich genomen. Vervolgens hebben Aria en Maudi samen met zanger Tony het lied live gezongen voor het aanwezige publiek. De DVD is bij Bakkerij Gorthuis te koop. Klanten die een exemplaar kopen ondersteunen hiermee de Stichting Hulphond en maken kans op het winnen van een taart of een jaar lang gratis brood.

Een compilatie van de brunch en uitreiking is hier te bekijken.

De originele DVD versie van het lied ‘Gorthuis uw bakkerij’ is hier te vinden.

Lees ook: Bakkerij Gorthuis haakt ludiek in op televisiehit de Luizenmoeder

Lees ook: Bakkerij Gorthuis haakt ludiek in op televisiehit de Luizenmoeder

 

Reageer op dit artikel