nieuws

Silowacht wisselt van eigenaar

Nieuws 1288

Silowacht wisselt van eigenaar

Silowacht is per 24 mei van eigenaar veranderd. Jules Plevier is vanaf dit moment de nieuwe algemeen directeur van de marktleider in de bakkerijsector op het gebied van service en onderhoud.

‘Met de eigendomsoverdracht en de nieuwe directie van Silowacht denk ik continuïteit en verdere professionalisering het best te kunnen waarborgen’, aldus oud-eigenaar Hans Wolters. Wolters blijft de komende jaren betrokken als adviseur.

Geen ‘voelbare’ gevolgen voor klanten

Silowacht heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een succesvol bedrijf met innovatieve producten en diensten. ‘Met deze stap blijft Silowacht een vernieuwende, praktische en daadkrachtige leverancier op korte en lange termijn’, aldus de nieuwe algemeen directeur Jules Plevier. Voor klanten en medewerkers heeft de overname overigens geen ‘voelbare’ gevolgen. De lijn van de afgelopen jaren zal worden voortgezet en verder worden uitgebouwd.

Silowacht zet in op water

Silowacht zet in op water

Reageer op dit artikel