nieuws

Paul Berntsen haakt in op promotiekansen De Graafschap

Nieuws 2035

Paul Berntsen haakt in op de promotiekansen van De Graafschap. De Kampioensbakker uit Didam lanceerde de Superboerenbol, vernoemd naar de geuzennaam van de Doetinchemse eerstedivisievoetbalclub.

Paul Berntsen haakt in op promotiekansen De Graafschap
Een still uit de reportage van zender Regio8 over de Superboerenbol van Kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam. (afbeelding: Regio8)

Zender Regio8 maakte een reportage over de ludieke actie van Paul Berntsen, die er geen geheim van maakt dat er blauw-wit bloed door zijn aderen stroomt. De Graafschap speelde donderdag 17 mei de eerste van twee wedstrijden in de play-offs om promotie naar de eredivisie tegen Almere City FC. In Almere eindigde de wedstrijd in 1-1, waardoor de Superboeren zondag 20 mei aan een 0-0 gelijkspel genoeg hebben om te promoveren.

Typisch Paul

‘Het is typisch Paul. Op het laatste moment nog even een actie er tegenaan gooien om een extra boost te geven’, aldus banketbakker Marc Menting tegenover de verslaggever van Regio8. En die boost is er, want de Superboerenbollen – in de clubkleuren en voorzien van het logo – vinden gretig aftrek.

Reageer op dit artikel