nieuws

Edwin Wentink vertrekt bij Bakeplus

Nieuws 1797

Algemeen directeur Edwin Wentink is per 9 mei vertrokken bij Bakeplus.

Edwin Wentink vertrekt bij Bakeplus
Edwin Wentink Foto: Bakeplus

De afgelopen ruim 2,5 jaar heeft Bakeplus onder leiding van Wentink grote strategische en organisatorische veranderingen doorgevoerd. De focus van de afgelopen jaren is voor een groot deel het doorvoeren van de nodige interne veranderingen geweest, alsmede de ontwikkeling van de strategische richting om naast Bakkerij en IJs ook op Food Solutions en E-Commerce in te gaan zetten. Bakeplus heeft nu een nieuw fundament en is klaar voor een volgende fase in haar bijna 85-jarig bestaan.

De overige directieleden van Bakeplus, Toon Merks en René Steuns, zullen zijn taken overnemen.

Reageer op dit artikel