nieuws

Derde vestiging voor Bakkerij Beunders in Enschede

Nieuws 2141

Bakkerij Beunders heeft een derde vestiging in Enschede. Per 1 mei heeft ondernemer Robert Beunders de bakkerij aan de Kevelhamhoek overgenomen van Gert Barthoorn.

Derde vestiging voor Bakkerij Beunders in Enschede
Foto: Beunders

De overname van de winkel aan de Kevelhamhoek is snel gegaan vertelt Robert Beunders. ‘Wij leverden ons grootbrood al veertien jaar aan de winkel. Toen Gert Barthoorn vroeg of ik zijn zaak over wilde nemen heb ik daar geen moment over getwijfeld. Het is een mooie kans voor ons.’

Drie vestigingen

Beunders heeft al twee andere vestigingen in Enschede; in winkelcentra Stroinkslanden en ’t Ribbelt. De bakkerij van Beunders is gevestigd bij de hoofdvestiging aan de Ribbelerbrinkstraat. Van daaruit wordt ook een de nieuwe vestiging beleverd.

‘Het brood zullen de vaste klanten ook wel herkennen, want dat betrok de bakker die hier zat al langer van ons. Nu zijn de vitrines dus ook gevuld met banket uit onze eigen bakkerij. De reacties in de eerste weken na de overname zijn positief. De klanten zijn blij verrast dat ze door dezelfde gezichten begroet worden.’

Veranderingen doorvoeren

Beunders is van plan om in de toekomst veranderingen door te voeren in de winkel. ‘Ik wil er meer een belevingswinkel van maken. Ik wil er bijvoorbeeld ook koffie en snacks verkopen voor directie consumptie. Misschien wil ik ook een bonbon-afdeling in de winkel creëren. Dit zijn allemaal plannen voor de lange termijn. Ik wil in het begin nog niet al teveel veranderen voor de vaste klanten.’

Reageer op dit artikel