nieuws

De Bonte Koe opent vestiging in Den Haag

Nieuws 1328

De Bonte Koe in Schiedam opent een vestiging in Den Haag. De chocolaterie neemt haar intrek in een vleeshouwerij. De huidige vestiging in Schiedam ondergaat een verbouwing. 

De Bonte Koe opent vestiging in Den Haag
Het nieuw te betrekken pand in Den Haag. Foto: facebook

‘In dit geval geen zorgwekkend bericht’, meldt De Bonte Koe op social media over de opening van een vestiging in een vleeshouwerij. ‘Vanaf medio juli kunt u onze producten ook verkrijgen in Den Haag. Na lang zoeken hebben we op een mooie locatie een winkelpand met een prachtige historische gevel kunnen huren: Korte Poten 57.’

Vleeschhouwerij

In deze winkel was in het verleden de vleeschhouwerij van de familie Kok gevestigd: Leverancier van H.M. de Koningin en H.M. de Koningin-Moeder. ‘Zo sjiek hoeft het nu ook weer niet te worden, maar we gaan er wel alles aan doen om weer een mooie vestiging te realiseren’, zeggen eigenaren Connor en Carmel Klein.

Kloppend chocoladehart

Hun Bonte Koe aan de Lange Haven in Schiedam blijft ‘het kloppend chocoladehart’ laten zij weten in het AD. In het dagblad doen zij ook uit de doeken dat het huidige pand van de chocolaterie aan de Lange Haven in Schiedam doorgebroken waarmee de productie verkast en er in het oude pand meer ruimte komt voor workshops en demonstraties.

‘We gaan ons pand doorbreken, waardoor er meer ruimte ontstaat richting de Hoogstraat. Dat betekent dat het productieproces voortaan achter de winkel plaatsvindt. De klant zal daar weinig van merken, maar voor ons is het fijner en logischer. Medewerkers hoeven hierdoor bijvoorbeeld niet meer verpakkingsmateriaal door de winkel te sjouwen. Er komt een goedereningang aan de Hoogstraat, dus we scheiden de processen.”

Half juni klaar

De Haagse vestiging moet half juni klaar zijn. De Bonte Koe zal er niet alleen dezelfde producten verkopen, er wordt ook ter plekke chocolade gemaakt door een van de medewerkers.

Bij de viering van het 25-jarig jubileum van de Bonte Koe vorig jaar, bestonden nog plannen voor een vestiging in Amsterdam. Die zijn voorlopig even van de baan.

Reageer op dit artikel