nieuws

Bakeplus online maakt flinke progressie

Nieuws 1595

De nieuwe website van Bakeplus is eind vorig jaar met succes gelanceerd. Inmiddels weten steeds meer (banket)bakkers de weg naar de nieuwe website te vinden.

Bakeplus online maakt flinke progressie

In zes maanden tijd heeft de nieuwe website van Bakeplus grote stappen gezet. Recentelijk is de oude website gesloten en zijn alle online bestellende klanten overgestapt naar het nieuwe platform. De geluiden zijn positief, zo blijkt ook uit de cijfers. Inmiddels heeft Bakeplus ruim 500 tevreden online bestellers, een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf.

Voor bakker en ijsbereiders

In de komende periode zal het gebruik van de nieuwe website nog meer gaan toenemen. De verwachting is dat met de start van het ijsseizoen nog meer online bestellers zich bij het huidige aantal zullen gaan voegen. Daarbij kunnen ook de ijsbereiders zich laten inspireren door de creatieve ijsrecepten en demonstratievideo’s die op het platform te vinden zijn. Zo werkt Bakeplus aan het doel om hét platform te creëren waar zowel bakkers als ijsbereiders terecht kunnen voor inspiratie, informatie en de beste producten.

Lees ook: IJssalon Capri in Rotterdam verkoopt warm broodje ijs

Reageer op dit artikel