nieuws

Patrick Tissen stopt als directeur bij Top Bakkers

Nieuws

Patrick Tissen stopt als directeur bij Top Bakkers

Patrick Tissen treedt 1 juni 2018 terug als commercieel directeur bij Top Bakkers. Dat laat de organisatie van kleine en middelgrote bakkersbedrijven woensdag weten.

Patrick Tissen is als interim-directeur aangetrokken bij Top Bakkers. Zijn termijn zit erop; de organisatie had wel langer van zijn diensten gebruik willen maken, maar ‘verschillende belangen en inzichten binnen de bakkersmarkt laten dit niet toe’, aldus algemeen directeur Wim Doedens.

Tissen blijft ambassadeur organisatie

Doedens geeft aan de organisatie Tissen dankbaar is voor diens inzet en inzichten. ‘Tissen zal een ambassadeur blijven voor onze organisatie.’ Ook blijft de commercieel directeur met zijn bedrijf zelf ook aangesloten bij Top Bakkers.

Tissen blijft de organisatie nog tot het einde van het derde kwartaal 2018 ondersteunen; zijn vertrek is per 1 juni 2018.

De organistie Top Bakkers

Bij Top Bakkers zijn zowel kleinere als middelgrote ondernemingen aangesloten. Deze variëteit kenschetst onze kracht. Het maakt tevens dat we breed inzetbaar zijn en ook grote volumes kunnen leveren. We kunnen dus ook concepten en pallethandel verzorgen. Veelal worden deze aan grootverbruik klanten geleverd.

Reageer op dit artikel