nieuws

Locals Coffee geopend in de Amsterdamse Pijp

Nieuws

Locals Coffee geopend in de Amsterdamse Pijp
De gouden bar als eyecatcher en uitgiftepunt. Foto: Locals Coffee

Met een gouden bar als eye-catcher, heerlijke koffie en perfecte gin tonics is de Pijp met een hotspot rijker: Locals Coffee.

In de Eerste Jacob van Campenstraat vond Luciano Benjamin de plek voor zijn langgekoesterde droom om in de Pijp een gezellige plek te creëren met goed eten en drinken: Locals Coffee. Dat zijn hart in de Pijp ligt is terug te zien in het logo dat met sterke lijnen een plattegrond van de wijk vormt.

Het interieur is verzorgd door Anne Claus, bekend van de inrichting van Brut de Mer en Morgan & Mees. De gouden bar is bedoeld als sterk statement. De verschillende zithoekjes moeten Locals Coffee de perfecte plek maken voor zowel een zakelijke meeting als borrelmoment met vrienden. In de zomer is er ruimte voor een fijn terras in de zon.

Ontbijt, lunch en avondeten

Bij Locals Coffee kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en avondeten. Met een gevarieerde food keuze met de lekkerste broodjes, salades en pasta’s. Op het drankmenu staan naast de logische koffie ook heerlijke sapjes, goede wijnen en perfecte gin tonics. 

Alles is tot in de puntjes verzorgd en ziet er waanzinnig lekker en goed uit. Een heerlijk plekje met voor ieder wat wils. Voor meer informatie kijk op www.localscoffee.nl

Over Locals Coffee

Locals Coffee is in februari geopend in de Eerste van Campenstraat, Amsterdam. Zij zijn dagelijks geopend van 08:00 tot 22:00. Consumenten kunnen er terecht voor ontbijt, broodjes, koffie/thee, sweets, verse sapjes, avond eten, wijn en Gin Tonics. Een goede kwaliteit en gezelligheid staan bij Locals Coffee voorop.

Het logo heeft sterke overeenkomsten met de plattegrond van de wijk.

Foto's

Reageer op dit artikel