nieuws

HEMA opent paasei pop-up shop

Nieuws 2868

HEMA opende gisteren voor het eerst in de geschiedenis een heuse paasei pop-up shop. De winkel is van onder tot boven gevuld met duizenden paaseitjes, in 18 verschillende smaken. De paasei pop-up shop is gehuld in een discodip thema, een ode aan één van de drie nieuwe smaken paaseitjes; discodip.

HEMA opent paasei pop-up shop
CEO Tjeerd Jegen knipt samen met ‘Queen of discodip’ Amanda van Effrink het openingslint

In de paasei pop-up shop kunnen bezoekers zich tegoed doen aan alle smaken paaseitjes, alvorens een selectie favorieten te scheppen uit de paasei tubes, die langs de wanden naar beneden komen. ‘We willen graag dat onze klanten zich weer even kunnen voelen als een kind in een snoepwinkel. Vandaar dat alles te proeven is én we een ballenbak hebben waar iedereen, van jong tot oud, een duik in kan nemen’, aldus HEMA PR manager Marry Jansen- Kin.

Drie nieuwe smaken

Naast de drie nieuwe smaken (discodip, tompouce en koffie-crisp) zijn er ook vele HEMA paasei klassiekers als caramel zeezout, crispy melkvulling, praliné, kokos en advocaat verkrijgbaar in de paasei pop-up shop. Alle chocolade paaseitjes van HEMA zijn gemaakt van UTZ gecertificeerde cacao en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen.

De HEMA paasei pop-up shop bevindt zich in de Runstraat (nummer 25), in Amsterdam en is van 9 maart tot en met 1 april elke dag geopend.

Openingstijden

Maandag van 12:00 tot 18:00uur.
Dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00uur.
Zondag van 12:00 tot 17:00uur.

Reageer op dit artikel