nieuws

Hans Heiloo stopt als lid Nederlands Patisserie Team

Nieuws 1115

Hans Heiloo stopt als lid Nederlands Patisserie Team
Hans Heiloo Foto: Jawsmedia

Hans Heiloo stopt als lid van het Nederlands Patisserie Team. Hij gaat zich toeleggen op het broodbakken, zo maakte bij bekend op de Bakkersvak.

‘Ik ben verliefd geworden op brood’, zegt Heiloo. ‘Met alleen maar bloem, water en zout kun je alles maken wat je wilt. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen, daarom ga ik me helemaal toespitsen op het brood.’ Heiloo is al enkele jaren werkzaam bij het Bakery Institute, waar hij zich ook steeds verder toelegt op broodbakken.

Mister knowledge

Na afloop van zijn demonstratie voor het Nederlands Patisserie Team op het podium van de Bakkersvak werd Heiloo nog even in het zonnetje gezet door zijn collega’s van het NPT. Ramon Huigsloot spreekt Heiloo toe: ‘We gaan je missen. Mister knowledge gaat ons verlaten. Een toppatissier die graag zijn kennis deelt. Op duizendpoten zoals jou moeten we erg zuinig zijn.’

Demonstraties

Het Nederlands Patisserie Team en het BoulangerieTeam geven verschillende demonstraties op de Bakkersvak. Wilt u Heiloo nog een keer in actie voordat hij definitief stopt? Bezoek dan maandag 5 maart om 15.30 het Belevenisplein op de Bakkersvak en bekijk de demonstratie Tarte tartin van Heiloo.

 

Bekijk ook ons dossier over de Bakkersvak

Reageer op dit artikel