nieuws

€10.000 voor Villa Pardoes dankzij Bakker Bart-actie

Nieuws 662

Herbert Schalkwijk, algemeen directeur van Bart’s Retail, heeft een cheque ter waarde van €10.192,75 overhandigd aan Peter Persoon van Villa Pardoes. Het geld is de opbrengst van een succesvolle Tompoes-actie bij de Bakker Bart-winkels in december.

€10.000 voor Villa Pardoes dankzij Bakker Bart-actie
Directeur van Bakker Bart en Francis Kuijk overhandigen Villa Pardoes een cheque van de opbrengsten van de Villa Pardoes Tompoes. Foto: BB

In december 2017 ging Bakker Bart een bijzondere samenwerking aan met Villa Pardoes. Francis Kuijk, finaliste van Heel Holland Bakt in 2016, ontwikkelde samen met Bakker Bart de Villa Pardoes Tompoes. De opbrengst van deze tompoezen komt ten goede aan Villa Pardoes. Bij Bakker Bart-winkels door heel Nederland was dit feestelijke gebakje verkrijgbaar.

Gratis vakantieweken

Villa Pardoes biedt gratis vakantieweken voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. De organisatie bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren die het belangrijk vinden dat ook ernstig zieke kinderen, samen met het gezin waarvan zij deel uitmaken, een onvergetelijke vakantie hebben.

Bakker Bart begon 40 jaar gelden

Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verdeeld zijn over het hele land. Bakker Bart-winkels hebben als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg, waarmee dagelijks verse broodproducten en bakkerslekkernijen worden gebakken in de winkels zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar je kunt er ook terecht voor een vers ontbijt, een heerlijke lunch of een lekker tussendoortje.

Stichting Villa Pardoes

Villa Pardoes is een initiatief van Stichting Natuurpark De Efteling. Villa Pardoes is ondergebracht in een zelfstandige stichting en heeft de CBF-Erkenning voor goede doelen. Het idee voor Villa Pardoes is gebaseerd op het succesvolle concept van de organisatie ‘Give Kids The World’ dat in de Verenigde Staten gezinnen met ernstig zieke kinderen een vakantie aanbiedt.

Villa Pardoes is er trots op ook te kunnen melden dat het ook over het Keurmerk ‘Goed Geregeld’ beschikt en dat dit voor een periode van vier jaar verlengd is, tot eind 2020. Organisaties die het NOV-keurmerk krijgen, kunnen op een objectieve manier laten zien dat zij het vrijwilligerswerk succesvol en aantrekkelijk hebben georganiseerd. Vrijwilligers weten dat ze binnen die organisaties  kunnen rekenen op voldoende mogelijkheden om zich met succes in te zetten. Voor financiers, samenwerkingspartners en klanten is het zinvol te weten dat de organisatie haar vrijwillige inzet goed heeft geregeld!

Lees ook: Bakker Bart schenkt 3000 euro aan Villa Pardoes

Reageer op dit artikel