nieuws

Dirk lanceert versgarantie voor het brood

Nieuws

Dirk lanceert versgarantie voor het brood

Dirk heeft versgarantie voor het brood gelanceerd. Eind januari introduceerde de formule al een versgarantie voor de agf.

‘Na de versgaranties op groente- en fruit artikelen, introduceren wij nu ook garantie op het brood. Vanaf zondag 4 maart start Dirk met versgaranties op de bakkerij afdeling: 100 procent vers, de hele dag verkrijgbaar en de beste kwaliteit voor de laagste prijs’, meldt Dirk in een persbericht.

Uitrollen bakkerij-afdeling

Dirk-directeur Marcel Huizing: ‘Bij Dirk bakken we de hele dag door brood van bakkerskwaliteit en ook nog lekker voordelig. Voor de zomer rollen wij de bakkerij-afdeling landelijk uit, zodat onze klanten kunnen genieten van een verse batard, kaiserbroodje of croissant. Ik ben trots op het feit dat we mede dankzij onze medewerkers deze garanties kunnen geven.’

Hele dag vers brood

Met ‘100% vers’ bedoelt Dirk dat de bakkerijmedewerkers de hele dag in de winkel vers brood bakken. Is een klant niet tevreden over de kwaliteit van het product, krijgt de klant een ander product gratis mee. ‘De hele dag verkrijgbaar’ betekent dat er altijd vers gebakken wit-, bruin- of volkorenbrood in de winkel verkrijgbaar moet zijn. ‘Beste kwaliteit, laagste prijs’ spreekt voor zich. Dirk zal zowel online als op radio en TV de komende tijd aandacht besteden aan het nieuwe initiatief.

Reageer op dit artikel