nieuws

WP Haton wederom Best Managed Company

Nieuws 1397

WP Haton, partner in deegverwerkingsoplossingen, is voor de derde keer op rij benoemd tot één van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De erkenning komt van Deloitte.

WP Haton wederom Best Managed Company
WP Haton is sterk in innovatieve deegverwerkingsoplossingen. Foto: WP Haton

WP Haton mag met deze erkenning ook dit jaar wederom de titel Best Managed Company 2017-2018 dragen. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte.

Voor de derde keer WP Haton

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het tiende achtereenvolgende jaar. WP Haton deed dit jaar voor de derde keer mee en werd wederom geselecteerd en benoemd. Hiervoor beoordeelde Deloitte WP Haton aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt en beoordeelt op basis van strategie, bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten.

Over het Best Managed Companies-programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven in het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal 25 miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Over WP Haton

WP Haton – een dochteronderneming van de Werner & Pfleiderer Bakery Group – ontwikkelt en produceert innovatieve deegverwerkingsoplossingen voor bakkerijen. WP Haton behoort tot de marktleiders in haar segment en levert wereldwijd aan – met name – industriële bakkerijen. Door haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van geautomatiseerde broodproductie is zij een specialist in haar soort. Zo worden oplossingen ontwikkeld met het proces en de toekomstvisie van de klant als centraal uitgangspunt.

Reageer op dit artikel