nieuws

Meneba introduceert verkoopconcept Karakter

Nieuws 696

Meneba introduceert verkoopconcept Karakter

Meneba introduceert een nieuwe concept: Karakter van de bakker! Het gaat om een markant brood  voor de ambachtelijke bakker met opvallende verkoopmaterialen.

Het verkoopconcept Karakter van Meneba bevat zeven verschillende artikelen. De beste granen, zaden en pitten, vakmanschap zorgen voor en een uniek karakter, volgens de Meelleverancier uit Rotterdam. Het zijn volgens Meneba de belangrijkste ingrediënten voor het lekkerste brood.

Diverse smaken

De soorten Bossen, Bush, Gerbera, Prairie, Ruwe Bolster, Taunus Spelt en Toendra zijn het gehele jaar door bij Meneba verkrijgbaar en hebben ieder een eigen, uniek karakter. Van Krachtig tot Robuust, van Avontuurlijk tot Verrassend. Elke soort heeft zijn specifieke kenmerken op het gebied van smaak, kruim- en eeteigenschappen. Daarnaast heeft elk artikel ook één specifiek ingrediënt dat het brood- of banketproduct zo bijzonder maakt.

Flexibele aanpak

Een bijkomend voordeel is de flexibiliteit, iedere bakker kan zelf de volgorde van de soorten bepalen. Iets wat erg positief is gebleken uit het succesvolle concept Bakkers Originals. Daarnaast heeft Meneba er bewust voor gekozen om geen hele broden af te beelden maar boterhammen waardoor de deelnemer zelf kan bepalen wat er gebakken wordt en alle vakmanschap in de bereiding kwijt kan. Van vloerbrood tot kleinbrood en gevuld van zoet tot hartig.

Consument verrassen

Ook dit jaar is er een mooie combinatie van artikelen en prachtig vormgegeven promotiemateriaal ontwikkeld waarmee de consumenten verrast en geïnformeerd worden. De eyecatcher is de vloerdisplay van 150cm hoog, die gemakkelijk op te zetten is en de aandacht van de consument trekt.

Wilt u meer informatie over Karakter van de bakker kijk dan op de Meneba-website of vraag het aan een Meneba-accountmanager of baktechnisch adviseur.

>>Lees ook: Dossche Mills neemt Meneba over

 

Reageer op dit artikel