nieuws

Bakkerswereld en Belcolade stellen chocoladekennis op de proef

Nieuws 740

Bakkerswereld en Belcolade stellen chocoladekennis op de proef
Foto: Belcolade

Bakkerswereld houdt samen met Belcolade een chocolade-winactie op de Bakkersvak, op 4 en 5 maart in Gorinchem. Bezoekers aan stand G111 kunnen hun chocoladekennis aanwenden om vakgerichte prijzen te winnen. Zoals een jaarabonnement of een prachtig boek van de Brugse Chocolatier Dominique Persoone.

Vakblad Bakkerswereld is op de Bakkersvak 2018 te vinden in stand G111 waar het samen met Belcolade (Puratos) een chocoladeproeverij en kennisquiz organiseert. De redactie doet – net als op de Horecava – vanaf de beursvloer rechtstreeks verslag van de ontwikkelingen op het gebied van brood, banket en technische ontwikkeling.

Kennisquiz chocolade

Met de kennisquiz maken bezoekers kans op een jaarabonnement op Bakkerswereld, het boek Praliné van Stéphane Leroux of het boek Cacao van Dominique Persoone, bekend van zijn eigen merk The Chocolate Line.

Praliné is een prachtig handboek voor professionals. In dit boek eert Stéphane Leroux, Meilleur Ouvrier de France Pâtissier, een gastronomisch erfgoed van Franse origine, praliné, ‘een van de nobelste ingrediënten’.

Weet u bijvoorbeeld welke chocolade heeft het hoogste cacao percentage: NC Cori of NC Peru?

Deelnemen kan door een bezoek te brengen aan de stand G111 en te komen proeven.

Beursaanbieding

Tijdens de beurs geldt ook een aantrekkelijk  beursaanbieding voor een halfjaarabonnement op Bakkerswereld, voor €49,-

Iets delen met Bakkerswereld?

Mocht u als bezoeker van de Bakkersvak iets willen delen met de redactie, een nieuwigheid in uw bedrijf of iets bijzonders dat opvalt op de Bakkersvak, ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij stand G111.

Reageer op dit artikel