nieuws

Jules Peeters nieuwe Marketing Manager bij Bakeplus

Nieuws 692

Jules Peeters (31) is begonnen als Marketing Manager bij Bakeplus. Hij wordt verantwoordelijk voor de marketing afdeling.

Jules Peeters nieuwe Marketing Manager bij Bakeplus
Jules Peeters

Bakeplus, waar Peeters per januari promotie maakte, is importeur en groothandel voor zowel brood- en banketbakkerijen, ijsbereiders en overige producenten van foodproducten.

Jules Peeters is sinds 2011 werkzaam bij Bakeplus en heeft in 7 jaar veel ervaring opgedaan. Hij is in deze periode betrokken geweest bij een groot deel van de activiteiten van de afdeling marketing en heeft diverse nieuwe initiatieven en concepten gelanceerd en (mede) vormgegeven.

Limburgse vlaaienkeuring

Ook is Peeters onder andere actief betrokken bij de organisatie van de Limburgse Vlaaikeuring en redactielid van Bakwerk, een magazine uitgegeven door Stichting Ambachtelijke Bakkerij (SAB). Jules heeft een educatieve basis gelegd bij de Universiteit van Tilburg, waar hij een Master heeft behaald in Marketing Management.

Hij zal de taken van Carolien Plevier overnemen. Zij heeft de afgelopen 18 maanden op ad interim basis de afdeling geleid en zal haar carrière voorzetten met werkzaamheden voor haar eigen bedrijf Touch Activation Marketing.

 

Reageer op dit artikel