nieuws

Dré Eversteijn aan de slag bij FrieslandCampina

Nieuws 1568

Dré Eversteijn aan de slag bij FrieslandCampina
Dré Eversteijn gaat aan de slag voor FrieslandCampina.

Dré Eversteijn volgt Bart-Jeroen van Overveld op als patisserie-adviseur bij FrieslandCampina.

Dré Eversteijn is per 1 januari 2018  in dienst getreden als patisserie-adviseur voor de Nederlandse ambachtelijke bakkerij bij FrieslandCampina. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het informeren en inspireren van ambachtelijke bakkers op het gebied van zuivelproducten en assortimentsontwikkeling.

Eversteijn was voor die tijd werkzaam als chef de patisserie bij Grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Daarnaast is hij juryvoorzitter van de Gouden Gard wedstrijden. Zelf won hij deze prestigieuze prijs in 2009.

 

 

Reageer op dit artikel