nieuws

Beko vertegenwoordigd op Horecava

Nieuws

Beko vertegenwoordigd op Horecava
De stand van Beko Techniek.

Door de verscheidenheid aan producten en diensten kan Beko ook het verschil maken op een horeca-beurs. Op de Horecava in de RAI in Amsterdam van 8 t/m 11 januari is Beko ook vertegenwoordigd.

Beko Techniek is op de Horecava te vinden met een stand (nr. 03.304) in Hal 3 (Grootkeuken) en Beko Advies, Beko Groothandel, Beko Verpakkingen en Stolp International in een gezamenlijke stand (nr. 12.615 ) in Hal 12 (Koffie, Thee en Cacao & Bakkerij). Horeca ontmoet het ambacht in de stands van Beko.

Beko Advies

Beko Advies is het kenniscentrum op economisch, commercieel en strategisch gebied door het bieden van heldere inzichten en concrete oplossingen. Tijdens de Horecava introduceert Beko Advies een nieuwe dienst: Mystery Shopping daghoreca voor ontbijtrestaurants, bakerycafé’s, lunchrooms en croissanterieën. Hiermee krijgt de ondernemer een goed beeld van verbetermogelijkheden in de onderneming, klantbeleving en de prestatie van de medewerkers. Praktische handvatten om maximaal kansen te benutten. Daarnaast is Beko Advies hét vertrouwde adres voor het behalen van  basis- of herhalingscursus Bedrijfshulpverlening BHV.

>> Lees ook: ‘Werelden komen samen op Horecava 2018’

Beko Groothandel

Beko Groothandel is de groothandel voor de ambachtelijke markt, waar de foodprofessional het allerbeste vindt. Een breed en diep assortiment, van grondstoffen en halffabricaten tot gekoelde en vriesproducten. Baktechnisch adviseur, Michel Schröder gaat tijdens de Horecava aan de slag met getoerd gerezen deeg, waarmee hij de lekkerste bite-size producten maakt. Michel werkt met kant-en-klaar deegplakken – gemaakt met 100% roomboter – knoop, vlecht of vouw, met een zoete of hartige vulling. Naast bite-size producten laat Michel ook de Croisti zien, de ultieme Franse verwennerij, de croissant, en de immens populaire tosti vinden elkaar.

Beko Techniek

Beko Techniek exposeert tijdens de Horecava mengers en mixers van Varimixer (voorheen Bear) de Teddy 5 liter, een RN tafelmodel voor 10 of 20 liter en een vloermodel AR voor 40 liter. Als representant van het assortiment Mussana slagroommachines de doseermachine Pony voor 2 liter slagroom, al dan niet bag-in-box. Gemakkelijk en snel persoonlijke 3D creaties maken kunt u met de foodprinter Focus. Last-but-not-least heeft Beko Techniek een selectie gemaakt van bakplaten, bakroosters en een platenwagen die multi-inzetbaar is binnen Horecabedrijven. De Horecava-actiefolder vindt u op de website van Beko Techniek. Bezoek ook de stand van ByFlow in het InnovationLAB, neem deel aan een interactieve workshop 3D Foodprinting en proef de toekomst.

Beko Verpakkingen

Beko Verpakkingen pakt tijdens de Horecava uit met neutrale en gepersonaliseerde koffiebekers. De nieuwe neutrale koffiebekers zijn gemaakt van suikerrietpapier en PLA, volledig composteerbaar en voldoen aan de EN norm. De gepersonaliseerde koffiebekers zijn verkrijgbaar in kleine aantallen en kunnen voorzien worden van eigen naam. Daarnaast levert Beko Verpakkingen ook deksels, roerstaafjes en servetten.

Voor een verwenmoment bij de koffie presenteert Beko Verpakkingen mini bakvormen waarin zoete of hartige producten gebakken kunnen worden. Nieuw in het assortiment zijn cateringdozen en cateringschalen voor verschillende gelegenheden en momenten zoals lunch, hapjes en tapas en koude & warme buffetten. Deze zijn verkrijgbaar met een neutrale bedrukking of klantspecifiek en met of zonder venster.

Stolp International

Stolp International importeert zuidvruchten, tomaten, noten, kokos en andere tropische kwaliteitsingrediënten. Inkoop bij de bron en kennis van de laatste ontwikkelingen in alle wereldmarkten, resulteert in een compleet assortiment met volop keuze voor alle doelgroepen. Stolp International presenteert tijdens de Horecava de beste kwaliteit naturel noten voor de beste prijs, nu ook verpakt in handige hersluitbare emmers.

>> Lees ook: ‘Werelden komen samen op Horecava 2018’

Reageer op dit artikel