nieuws

Video: Bakkerswereld op Horecava 2018

Nieuws 1378

De Horecava is nog tot en met donderdag 11 januari te bezoeken in de RAI in Amsterdam. Bakkerswereld geeft er ook acte de présence, in stand 12.620, zo is te zien in bijgaande video. Overigens kunnen bakkers die de stand bezoeken ook een bedrijfsvideo winnen.

Video: Bakkerswereld op Horecava 2018

Brood en banket worden steeds zichtbaarder op de Horecava. Ook in de editie 2018. Het zegt alles over de waardering van deze producten in de horeca. Werelden schuren niet langer langs elkaar, ze komen samen. Dat zien ook bakkerij-ondernemers die de Amsterdamse beurs steeds vaker als bron van inspiratie ervaren. Het Bakkersplein in hal 12 gist mee op de ontwikkelingen.

De Horecava 2018 in de Amsterdamse RAI heeft als campagne: ‘Hoe raak je de gast in zijn ziel en verover je zijn hart, zodat hij terugkomt in jouw zaak?’ Dat wil natuurlijk elke ondernemer: bakker, slager, caféhouder, restaurateur. Consumenten zijn daarin niet rechtlijnig, maar hybride. Het betekent dat er plek is voor veel verschillende concepten.

>> Lees ook: ‘Horecava biedt opportunities voor patissiers en boulangers’

Redactie Bakkerswereld werkt ter plekke

Bakkerswereld heeft de redactie naar de beursvloer verplaatst. Vanaf de Bakkerswereldstand (standnr. 12.620) verzorgt de redactie aan het eind van iedere Horecava-dag een digitale nieuwsbrief met het laatste beursnieuws. Naast een interessante beursaanbieding (1e jaar 50% korting op een jaarabonnement), kunnen trouwe abonnees voordelig een eigen professionele bedrijfsvideo aanschaffen voor slechts €999 in plaats van €1350.

Ook geeft Bakkerswereld een professionele bedrijfsvideo cadeau. Waarom verdient uw zaak een professionele bedrijfsfilm? Heeft u het leukste verkoopteam, een innovatief bedrijfsconcept of is uw zaak net helemaal in een nieuw jasje gestoken? Laat het ons weten en misschien bent u wel de winnaar van een prachtige bedrijfsvideo ter waarde van €1350 (excl. BTW). Een mooi visitekaartje voor op uw website! Daarnaast zullen we uw video ook onder de aandacht brengen van onze food & horeca community’s.

Sfeerimpressie Horecava 2018

>> Lees ook: ‘Horecava biedt opportunities voor patissiers en boulangers’

Reageer op dit artikel