nieuws

Bakkerij Hagen wint bedrijfsvideo Bakkerswereld

Nieuws

Bakkerij Hagen wint bedrijfsvideo Bakkerswereld
Redacteur Karin Geesink (l) trekt de winnaar uit de inzendingen, geassisteerd door redacteur Anne Mieke Ravenshorst. Foto: Buijs

Bakkerij Hagen uit Vaassen heeft de bedrijfsvideo van Bakkerswereld gewonnen. Het bedrijf staat binnenkort volop in de schijnwerpers voor een professionele film ter waarde van €1350.

Speciaal voor de horecabeurs Horecava 2018 stelde Bakkerswereld een win-actie op. Bezoekers van de stand van Bakkerswereld – bakkers, banketbakkers en chocolatiers, werkzaam in de bakkerij of in de horeca – konden gedurende vier dagen aangeven waarom zij vonden dat hun bedrijf een professionele bedrijfsvideo verdiende.

Prachtige motivaties

Daar kwamen vele reacties op, met prachtige motivaties: ‘We staan open voor alles’, ‘Meel van een molenaar’, ‘De bakkerij is soort theater’, ‘Jong bedrijf, zou supercadeau zijn’, ‘Uniek concept met 3D-printer’, ‘Bijzonder bedrijf waarin alle gezinsleden steentje bijdragen’, ‘Een nieuw restaurant aan zee’, ‘Superteam met veel ambacht’, ‘Bedrijf bestaat al meer dan 120 jaar’, ‘Wisselwerking tussen ijs en banket’, ‘Wil kleine patisserie beginnen en kan alle hulp gebruiken’, ‘Wij een stralend bedrijf hebben dat nog op de kaart moet komen.’

Moeilijke keuze

Het was voor de jury dan ook geen gemakkelijke taak om uit alle inzendingen een winnaar te selecteren. Uit de drie overgebleven beste motivaties is – door de vandaag van bevallingsverlof teruggekeerde redacteur Karin Geesink-Stegeman – een winnaar getrokken: Daniël en Suzanne Hagen van Bakkerij Hagen uit Vaassen zijn de gelukkige winnaars.

Sprong in diepe

‘Vijf jaar geleden hebben wij als zelfstandige ondernemers de sprong in het diepe genomen, met een super leuk en enthousiast team staan we elke dag met liefde onze producten te verkopen’, aldus het ondernemerspaar, dat dolblij is met de prijs.

Open bakkerij

De ondernemers verkopen in de kleine dorpskern van Vaassen chocolade, banket en brood vanuit een open bakkerij, in het zicht van de klanten. Ze hebben in vijf jaar tijd een goede naam opgebouwd in Vaassen; bedrijfspromotie in de vorm van een video kan helpen de bedrijfsvoering verder te professionaliseren.

Provoductions

Binnenkort gaat videograaf Silvan Provoost van Provoductions aan de slag bij Bakkerij Hagen. De video zal dan ook op de site van Bakkerswereld te zien zijn.

> Hagen start bakkerij in voormalige winkel Heinen

Reageer op dit artikel