nieuws

Bakery Nexus claimt dé Nieuwjaarsborrel in bakkerijbranche

Nieuws 779

Bakery Nexus claimt dé Nieuwjaarsborrel in bakkerijbranche
Jan van Setten spreekt tijdens de Nieuwjaarsborrel van Bakery Nexus. Foto: Jan van Setten

Bakery Nexus claimt vanaf 2018 de Nieuwjaarsborrel in de bakkerijsector. Een jaarlijks terugkerend event waar deelnemers proosten op het nieuwe jaar, elkaar ontmoeten en elkaar inspireren. Bakery Nexus wil zich hiermee sterk maken voor verbinding in de branche.

‘Een nieuw jaar is van start gegaan. 2018 it is! Een jaar vol kansen, innovaties en ontwikkelingen. Wat zal het ons als bakkerijbranche gaan brengen? Dit weten we alleen als we kansen gaan benutten. De eerste kans is om aan te haken bij DE nieuwjaarsborrel in de bakkerijbranche’, schrijft Bakery Nexus in de uitnodiging op social media.

Spreker is Jan van Setten

Bakery Nexus organiseert dit moment met Jan van Setten, speciaal voor de bakkerijbranche. Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management)coach en entertrainer op het terrein klantgerichtheid. Dé inspirator en motivator om 2018 in te luiden.

De nieuwjaarsborrel vindt plaats op vrijdag 26 januari, onder het genot van een hapje en een drankje. Kaarten voor deze ‘collectieve yell met de branche’ kosten €80,- per persoon. Het evenement is gratis voor leden en oud-leden die lid worden van Nexus Senior. Aanmelden kan via de website van Bakery Nexus.

Praktische gegevens

Locatie: JOINN!
Adres: Onderdoor 5, 3995 DW Houten
Datum: 26 januari 2018
Tijd: 15:00 – 19:30 uur

>> Lees ook: ‘Bakery Nexus lanceert nieuwe opzet voor oud-leden’

Reageer op dit artikel