nieuws

Koma KTI en Beko Techniek gaan samenwerken

Nieuws

Koma KTI en Beko Techniek gaan samenwerken

Koma KTI en Beko Techniek zijn een samenwerking aangegaan. Onlangs tekenden Conny Vluggen (algemeen directeur Koma KTI) en Henk Elemans (algemeen directeur Beko Techniek) een samenwerkingsovereenkomst.

Uitgangspunt voor de samenwerking tussen Koma KTI en Beko Techniek is de overtuiging dat met een gezamenlijke inspanning en bundeling van kennis en kunde kwalitatieve, duurzame, ecologisch verantwoorde koeltechnische oplossingen aan klanten binnen de Nederlandse kunnen worden aangeboden. Voor nu én in de toekomst.

Inhoud van de samenwerking

Beko Techniek gaat het gehele portfolio van Koma aanbieden binnen de Nederlandse markt. Vriesbewaarcellen- en kasten, shockfreezers, koelcellen, H80/20-systemen, HNkasten, recoverycellen, rijskasten, etc. Dit zal in nauwe samenwerking met een Koma-adviseur gebeuren.

De samenwerking is volgens beide bedrijven een ontwikkeling die zorgt voor een win-win-win-situatie. Voor Koma, Beko Techniek en het allerbelangrijkste: voor de klant. Kwalitatieve apparatuur, toekomstvisie en specifieke expertise. Geïnteresseerden kunnen voor een eerste adviesgesprek betreffende koel- en vriesvraagstukken contact leggen met een van de verkoopadviseurs van Beko Techniek. Dit betekent dat Beko Techniek wederom een A-merk aan het imposante portfolio leveranciers heeft toegevoegd.

Over Koma KTI

Koma is een familiebedrijf met Nederlandse wortels en is al sinds 1938 actief. Koma adviseert, ontwerpt, produceert en installeert koelinstallaties op maat bij klanten wereldwijd. De unieke kennis, gebaseerd op de elementaire voorwaarden Temperatuur, Lucht en de Relatieve luchtvochtigheid (binnen het bedrijf aangeduid als de TLR-formule), zorgt ervoor dat alle Koma-installaties beschikken over een uitgebalanceerd koel- of conditioneringsklimaat. Desgewenst kan een 24-uurs online-bewaking voor elke Koma-installatie ingesteld worden.

Reageer op dit artikel