nieuws

Klink opent vijf pop-up-stores Oliebollen & Chocoladefabriek

Nieuws 2056

De Haagse Bakkerij Klink opent dit jaar vijf pop-up-stores. De eerste twee tijdelijke winkels van het concept Oliebollen & Chocoladefabriek openen op 8 december. De pop-up-stores blijven een maand lang geopend.

Klink opent vijf pop-up-stores Oliebollen & Chocoladefabriek

Bakkerij Klink uit Den Haag en Voorburg opende vorig jaar de eerste Oliebollen- en Champagnebollen fabriek. Eigenaresse Suzanne Bays: ‘Vorig jaar was de Oliebollenfabriek iets nieuws en een enorme uitdaging. We hebben altijd gezegd dat we eerst gaan testen. Een eerste store om te kijken of de formule werkt, of het haalbaar is en wat de juiste (product)mix is. Daarnaast zijn het versproducten waarmee we werken en alles moet goed afgestemd worden met de bakkerij. Het was hard werken maar alle bezoekers reageerden enthousiast en wij dus ook’.

Dit jaar vijf pop-up-stores

Dit jaar opent de bakkerij maar liefst vijf pop-up-stores; in Maastricht, Eindhoven, Bataviastad in Lelystad, Nijmegen en Middelburg. De eerste twee openen de deuren op 8 december. De winkels zullen allemaal een maand geopend zijn.

Veel ruimte voor luxe chocolades

Vorig jaar lag de nadruk in de pop-up-store op de speciale champagnebollen. ‘Dit jaar is er veel ruimte voor luxe chocolades. Daarom is de naam ook gewijzigd’, aldus Bays. Naast verse oliebollen, appelbeignets, bijzondere suikersoorten en kerststollen, worden er diverse luxe chocoladeproducten verkocht, zoals bonbons, bijzondere feestchocolade zoals verschillende smaken chocoladezoenen, luxe pindarotsjes en chocoladespekjes.

Adressen van de Oliebollen & Chocoladefabriek

  • Bataviastad (opent 8 december): Bataviaplein 60
  • Eindhoven (opent 8 december): De Heuvelgalerie 153
  • Middelburg (opent 9 december): Lange Delft 3
  • Nijmegen (opent 9 december): Marikenstraat 19
  • Maastricht (opent 13 december): Grote Staat 61

Lees ook: ‘Variëren met vullingen in oliebollen’

Reageer op dit artikel