nieuws

Hands Off My Chocolate lanceert reep van paaseitjes

Nieuws 1122

Hands Off My Chocolate gaat haar rondjesreep in een Paasjasje gieten. Het chocolademerk brengt ’s werelds eerste eitjesreep op de markt: The Egg Bar.

Hands Off My Chocolate lanceert reep van paaseitjes

Het nieuwe product van Hands Off My Chocolate, the Egg Bar, bestaat uit eitjes van chocolade in drie verschillende Paassmaken. Het idee van The Egg Bar kwam tot stand in samenwerking met studenten van de HAS Hogeschool in Den Bosch, meldt EVMI.

Jaarlijks organiseert HAS Hogeschool een project waarbij derdejaars studenten een innovatief product moeten ontwikkelen voor Hands Off My Chocolate rondom een bepaald thema. Studenten Jesse en Joëlle kwamen met het idee om de rondjesreep om te vormen in een reep met chocolade-eieren.

De Egg Bar is verkrijgbaar in de smaken White & Milk Chocolate, Milk Chocolate Crushed Toffee Eggs en Dark Chocolate Carrot Cake (70 procent). De repen zijn vanaf januari beschikbaar in de supermarkten.

Lees ook: ‘Chocoladetips van Arthur Tuytel’

Reageer op dit artikel