nieuws

Brood&Ko wint tweede jaar op rij opleidingsapp Bakkersbrein

Nieuws 688

Brood&Ko komt opnieuw als winnaar uit de bus van de tweede campagneperiode van Bakkersbrein. De opleidingsapp is in 2017 uitgebreid met een onderdeel voor productiemedewerkers.

Brood&Ko wint tweede jaar op rij opleidingsapp Bakkersbrein
Logo Bakkersbrein.

In 2016 was Brood&Ko ook overall-winnaar van de opleidingsapp Bakkersbrein. Toen bestond Bakkersbrein enkel nog voor verkoopmedewerkers uit de bakkerijbranche. Dit jaar is de app aangevuld met een tweede level voor de verkoopmedewerkers en een volledig nieuw onderdeel voor productiemedewerkers.

Veel positieve reacties

De app Bakkersbrein heeft ook dit jaar veel positieve reacties opgeleverd, volgens Carla Zwierstra van de Nationale Bakkerij Academie (NBA), die de app samen met de Stichting Ambachtelijke Bakkerij heeft ontwikkeld. ‘Verkoopmedewerkers vonden het leuk om op deze manier hun kennis verder te testen en uit te breiden, zeker doordat een level 2 is toegevoegd. Ook productiemedewerkers hebben de quiz veelvuldig gespeeld. Naast een doorontwikkeling op doelgroep was het dit jaar ook mogelijk een eigen set vragen in de quiz toe te voegen. Dat maakt de app extra interessant voor ondernemers.’

Vragen toevoegen over eigen bedrijf

Bakkersbrein is er nu voor verkoop- en productiemedewerkers in de bakkerijbranche. Ieder level bestaat uit 10 categorieën met elk 10 vragen. Als elfde categorie is het mogelijk om vragen over het eigen bedrijf toe te voegen. Huisreglementen zijn vaak net zo belangrijk als andere theorievragen en op deze manier is het leuk om ook die kennis te vergroten.

Bakkersbrein is snel te spelen en vergroot het kennisniveau.

Veelvuldig gespeeld

De campagneperiode startte eind september 2017 en liep tot begin december 2017 door. De app is wederom veelvuldig gespeeld en de resultaten lagen dichtbij elkaar. Aan het eind van de campagneperiode is er per doelgroep 1 winnaar uitgekomen. Hiermee is de campagneperiode afgesloten, maar iedereen kan de app nog steeds downloaden en spelen.

De winnaars zijn:

Verkoop level 1

Karen van Rijn – Bakkerij Dick van der Breggen

Verkoop level 2

Linda van Loon – Banketbakkerij Smeets

Productie level 1

Jeroen van Oosterwijk – BACU

Overall winnaar

Brood & Ko

IOS en Android-versie

Bakkersbrein is te downloaden in zowel IOS als Androidversie. Ondernemers die niet beschikken over een campagnecode, kunnen deze opvragen bij SAB of de NBAinfo@ambachtelijkebakkerij.nu of info@nationalebakkerijacademie.nl.

 

Reageer op dit artikel